Acţiune caritabilă inedită, organizată de omul de afaceri Bogdan Ilisei

Un cunoscut om de afaceri din Vaslui, Bogdan Ilisei,  organizează, sâmbătă, 11 februarie, începând cu ora 11.00, o acţiune caritabilă inedită şi de o amploare neobişnuită. Este vorba de un eveniment care adună la un loc împătimiţii pescuitului şi pe cei ai off-road-ului , pe cei care vor să petreacă o zi de relaxare în aer liber, la un grătar şi un pahar de vin fiert, susţinându-i pe sportivi, dar şi pe cei care vor să susţină copii cu probleme financiare.

Evenimentul se va desfăşura pe Barajul  Tungujei, comuna Tibăneşti, un baraj de câteva sute de hectare, şi are ca scop susţinerea unui număr de 100 de copii, din judeţele Iaşi şi Vaslui, care provin din familii cu probleme sociale.

afis caritate“Am decis să dăm o şansă copiilor care vor să-şi croiască un viitor, să-i susţinem să  meargă la şcoală. Fondurile care vor fi strânse vor fi direcţionate către două asociaţii: Fundaţia “Mâna şi Acoperămantul Maicii Domnului” Vaslui şi Asociaţia ProRuralis Iaşi, care ajută copiii din mediul rural să meargă la liceu. Evenimentul se va desfăşura la Barajul Tungujei pentru că acesta ne aparţine, dar am găsit susţinere şi am avut ca parteneri în organizare pe membrii cluburilor Off-Road Vaslui  şi  Lions Club Vaslui şi am primit sponsorizări considerabile din partea unor societăţi comerciale, cum este SC  Safir.  Ne-au confirmat participarea nume grele din sporturile de contact din România, inclusiv Cătălin Moroşanu , primarii municipiilor Iaşi şi Vaslui, preşedinţi sau vicepreşedinţi de Consilii Judeţene din Iaşi, Bacău, Vaslui, Neamţ, oameni de afaceri. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care vor să susţină demersul nostru.  Singura condiţie este ca fiecare participant să ofere minim 50 lei. Vom da premii, vom pregăti grătare de pui şi de porc, vin fiert, mâncăruri tradiţionale, va fi muzică şi multă voie bună”, ne-a spus  Bogdan Ilisei, managerul general al firmei Kazan România.

Cei care vor să sprijine cele două asociaţii, dar nu pot ajunge la evenimentul caritabil, ne-au fost  oferite două numere de cont:

  • Asociaţie Pro Ruralis Iaşi cf 14597970 cont Bcr-Ro32RNCB0175033612900001.
  • Fundaţie Mâna şi Acoperământul Maicii Domnului Vaslui cf 8421455 cont alpha bank RO23BUCU18612115948232RON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.