A vrut să lase doi bătrâni fără pensie dar l-au prins jandarmii

În ziua de 20.03.2018, în jurul orei 12.30, echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui,  aflându-se în serviciul de patrulare pe raza municipiului Vaslui, a fost direcţionată de către dispecerul de serviciu să se deplaseze în zona autogării  „Transurb” Vaslui, întrucât o persoană de sex masculin a sustras o geantă.

Patrula de ordine publică s-a deplasat la faţa locului, iar după verificările efectuate, a identificat o persoană de sex masculin, care a sustras o geantă de pe o bancă din zona autogării, profitând de neatenţia persoanei vătămate, în vârstă de 77 ani, care încerca să obţină informaţii privind orarul de deplasare al microbuzelor. Din relaţionarea cu persoana vătămată a rezultat faptul că aceasta avea în geantă suma de 3690 de lei, reprezentând pensia sa şi a soţului.

La momentul identificării făptuitorului, acesta neavând asupra sa suma de bani, jandarmii au refăcut traseul de deplasare al acestuia, găsind suma de bani, în apropierea gardului împrejmuitor al autogării într-o pungă transparentă care conţinea 3690 de lei şi două cupoane de pensie.

Autorul identificat este numitul B.M. în vârstă de 17 ani din localitatea Laza, judeţul Vaslui. Persoana în cauză şi actele de constatare întocmite au fost predate Poliţiei Mun. Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.