68 de salariați din Huși, informați cu privire la violența în familie

Campania ”DESTUL! Ai curaj…sa spui NU cand sufletul iti este mai vanat decat trupul!a ajuns și în municipiul Huși. Specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DSGASPC) Vaslui, alături de reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție a Județului Vaslui și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au realizat o activitate de informare la o unitate comercială de producție încălțăminte din municipiul Huși.

Concret, au fost diseminate informații privind problematica violenței intrafamiliale, modalități de prevenire și de sprijin legal și specializat în rândul a 68 de persoane angajate la SC ADAREI COM SRL Huși. Activitatea s-a dovedit a fi una de interes pentru participanți, dată fiind dimensiunea fenomenului violenței intrafamiliale în societate. Considerăm că  obiectivele de informare și conștientizare au fost atinse, iar cele 68 de persoane vor purta mesajul nostru mai departe, alăturându-se demersului comun de diminuare a cazurilor de gen.

„Reamintim opiniei publice că, în perioada 01 – 30.11.2016, campania anterior menționată vizează derularea unei serii de activități formale si informale tematice, ce au drept scop prevenirea și combaterea violenței intrafamiliale și sprijinirea victimelor colaterale sau directe ale formelor de violență în familie/copiii acestor familii, cei profund afectați de această problematică în toate planurile dezvoltării lor.

Folosind această ocazie pentru a ne adresa  cetățenilor județului Vaslui cu îndemnul de a deveni colaboratori activi în atingerea unuia dintre obiectivele propuse în această Campanie, acea de a schimba tristețea unui copil în zâmbet, prin donarea de jucării sau dulciuri neperisabile, donații care vor ajunge la copii găzduiți temporar în instituții din subordinea DGASPC Vaslui, în data de 06 decembrie, ca DAR de la Moș Nicolae.

Donațiile se pot face până la data de 30 noiembrie la sediul Silver Mall Vaslui, în urnele special amenajate în zona parcului interior de joacă și zona supermarketului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.