50 de ani de activitate a Centrului Militar Judeţean (CMJ)

Astăzi, prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la evenimentul festiv organizat de Centrul Militar Judeţean (CMJ) Vaslui, cu prilejul împlinirii a 50 de ani de activitate.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a felicitat pe salariații CMJ, asigurându-i de tot sprijinul instituțional.

”Suntem onoraţi să fim prezenţi la acest moment aniversar, care ne oferă plăcutul prilej de a adresa felicitări, de a transmite salutul nostru întregului personal al Centrului Militar Judeţean Vaslui şi de a ne exprima aprecierea pentru modul în care vă îndepliniţi atribuţiile în slujba comunităţii noastre. Ne dorim ca gândurile noastre să se îndrepte spre toţi cei care au lucrat şi cei care lucrează în prezent în cadrul acestei instituţii. Dați dovadă de respect, seriozitate şi perseverenţă, oferind forţă şi prestigiu Centrului Militar Judeţean. La mulți ani, dumneavoastră și instituției din care faceți parte”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

În cadrul manifestărilor au fost acordate diplome și medalii aniversare mai multor reprezentanți ai instituțiilor militare și civile din județ, foștilor comandanți și angajați ai Centrului Militar Județean Vaslui.

”Pe parcursul existenței sale, CMJ Vaslui a constituit în permanență interfața dintre societatea civilă și Ministerul Apărării, a organizat și desfășurat activități complexe pe linia recrutării și încorporării tinerilor, a completării marilor unități și unităților Ministerului Apărării, Ministerului Afacerilor Interne sau Serviciului Român de Informații. În acest moment al istoriei CMJ Vaslui, ne aflăm în plin proces de reconstrucție și modernizare a armatei, care prin natura sa mărește gradul de complexitate al activității unității. Reducerea personalului, fluiditatea cadrului legislativ, noile sarcini și exigențe de îndeplinit, sunt caracteristici ale procesului pe care îl parcurgem”, a declarat lt.col.Silviu-Ionel Puluc, comandatul CMJ Vaslui.

În cele cinci decenii de existență, Centrul Militar Vaslui a avut la conducere 12 comandanți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.