Comuna Gârceni a fost în sărbătoare

Autoritățile din comuna Gârceni au pregătit o nouă ediție a Zilei comunei. Evenimentul a debutat cu sărbătorirea perechilor care au împlinit în acest an 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor cu rezultate remarcabile la școală.

Primarul Sorin Scutelnicu a mai pregătit un maraton artistic, invitații fiind solistul basarabean Igor Cuciuc, Nadia Duluman, Silvia Ene, Lili Ciortan, Mariana Carnariu, Carolina Prepeliță și Boby. Pe scenă au mai urcat fanfara Slobozia Junior și Fanfara Rotaria. „Este ziua de suflet a tuturor gârcenenilor, momentul în care se adună, se revăd după un an de muncă, petrec și adună clipe frumoase pentru viitor”, a spus primarul Sorin Scutelnicu.

Prezent la sărbătoare, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a felicitat autoritățile din comună că reușesc să ducă mai departe această tradiție, în care sunt evidențiați seniorii și copiii cu rezultate deosebite.„Sunt foarte bucuros că am ajuns la această sărbătoare, pentru că am avut un program foarte încărcat, pentru că voiam să văd, ca de obicei, un număr mare de cetățeni, cărora vreau să le mulțumesc pentru înțelegerea de care dau dovadă de administrația publică locală și pentru prezența în număr mare aici. Sunt și oaspeți la Gârceni, care pot contribui la răspândirea unei imagini bune a acestei comunități. Adresez felicitări primarului Sorin Scutelnicu și consiliului local, vă doresc să fiți sănătoși și petrecere frumoasă”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care a fost însoțit de deputatul Eduard Popica.