17 polițiștii vasluieni au fost avansați în grad, de Ziua Națională a României

Cu ocazia Zilei Naționale a României, 17 polițiștii vasluieni au fost avansați în grad, înainte de termen, pentru rezultate profesionale deosebite, într-o sedință festivă desfășurată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

 

În data de 29 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a avut loc o sedință festivă în care a fost celebrată Marea Unire.

Domnul profesor Laurențiu Chiriac, muzeograf în cadrul Muzeului „Ștefan cel Mare” Vaslui a prezentat crîmpeie istorice și însemnătatea zilei de 1 Decembrie 1918 pentru poporul român.

Pentru rezultate profesionale deosebite, 9 agenți de poliție și 8 ofițeri de poliție au fost avansați în grad, înainte de termen, primind aprecierea Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, domnul comisar-șef de poliție Panțiru Doru-Gabriel și a domnului subprefect Mircea Gologan.

La finalul sedinței, pentru recunoașterea meritelor deosebite în desfășurarea activităților polițienești, atât în timpul serviciului, cât și în afara lui, Corpul National al Polițiștilor, reprezentat de Președintele Consiliului Teritorial Vaslui, domnul agent șef principal de poliție Mihai HRISTEA, a acordat unor colegi, plachete de onoare :

Astfel, au fost evidențiați: agentul-șef de poliție Petru BAHNARI, din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, agentul-șef adjunct de poliție Lucian COZMA, din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Vaslui și .

Agentul-șef adjunct de poliție Alexandru MĂLĂNCUȘ – Serviciul Rutier Vaslui.

Totodată, agentului-șef de poliție Petru BAHNARI  i-a fost înmânat un CERTIFICAT DE APRECIERE, emis și transmis de către Direcția de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.