Ziua Pământului, marcată de angajații Primăriei Vaslui, printr-o acțiune de ecologizare

Odată cu venirea primăverii, lucrările de curățenie din oraș s-au intensificat, Primăria municipiului Vaslui îndemnând totodată și locuitorii municipiului să se alăture acestei activități.

Având la bază motivația faptului că avem tot mai mare mare nevoie de natură, așa cum și natura are nevoie de noi toți, Primăria municipiului Vaslui a decis să sărbătorească în avans Ziua Internațională a Pământului și să ofere astfel un exemplu de comportament.

Astfel, sâmbătă, 21 aprilie 2018, însoțiți de reprezentanți ai Direcției Silvice Vaslui – Ocolul Silvic Vaslui, peste 90 de salariați ai Primăriei municipiului Vaslui au ecologizat zona pădurii Bustea și pășunea Bahnari.

”Cu această ocazie, s-au strâns aproximativ 4.500 kg de deșeuri din zona pădurii și de pe pășune, deșeuri constând în special în hârtie, carton, sticlă, PET-uri, doze aluminiu. Acțiunea a fost  considerată un succes și ne dorim reluarea acestui tip de activități pentru ca atât noi, cât și generațiile viitoare să se bucure de un mediu curat.”, a declarat Clitemnestra Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.