(VIDEO) La Mulţi Ani, români! La mulţi ani, vasluieni! La mulţi ani, Ziarul de Vaslui!

1 Decembrie marchează nu numai Ziua Naţională, ziua românilor de pretutindeni, dar şi ziua în care Ziarul de Vaslui aniversează un an de la apariţie. A fost un an în care ne-am străduit să aducem cititorilor cele mai noi şi mai relevante ştiri, cele mai emoţionante poveşti, cei mai frumoşi oameni. A fost un an în care am arătat că faptele bune contează, că oamenii pot schimba lumea în care trăiesc, că este important să ne pese.

Am avut în acest an 225.943 de vizitatori unici, din Vaslui, din toate colţurile ţării şi, nici nu ne-am fi închipuit, din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Vă mulţumim de 225.943 de ori, că ne-aţi fost alături.

Astăzi, la zi aniversară, prin intermediul nostru, oameni dragi nouă, vasluieni din ţară sau din străinătate, dar şi străini care cunoscându-i au ajuns să ne respecte ca oameni, ca popor, v-au transmis urările lor. Au facut-o din Vaslui, din Brasov sau Sibiu, din Italia, Irlanda, Germania, Anglia, S.U.A. sau China. Ii puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.

Ei ne reamintesc ca astăzi, de 1 Decembrie, să nu uităm să fim mândri că suntem români, să nu uităm câţi dintre strămoşii noştri s-au sacrificat pentru ca noi să trăim liberi şi uniţi pe acest pământ. Ziua Naţională a României ne aminteşte cine suntem ca popor, cine suntem ca români, fiind un prilej să ne unim forţele şi să sărbătorim!
Bucuraţi-vă, veseliţi-vă, să fiţi sănătoşi şi fericiţi!
La Mulţi Ani România! La mulţi ani vasluieni! La mulţi ani nouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.