VIDEO Câini măcelăriți într-o localitate din Vaslui! Reacția poliției: „Faceţi tam-tam pentru nişte javre“

Un câine a fost găsit ucis în curtea unui bărbat din localitatea vasluiană Toporăşti. Animalul fusese spânzurat şi avea urechile tăiate. O asociaţie care salvează câini, Last hope to Life LH2L, susţine că proprietarul a sunat la Poliţie, dar i s-a spus că „face tam-tam pentru nişte javre”.

Un bărbat din localitatea vasluiană Toporăşti a cerut ajutor de la o asociaţie care salvează câini, după ce şi-a găsit animalul spânzurat şi cu urechile tăiate. Bărbatul susţine că nu este prima dată când o persoană din sat maltratează animalele vecinilor.

„Am primit apelul disperat al acestui cetăţean, rugându-ne să-l ajutăm, că în satul lui Toporăşti, judeţul Vaslui (la 70 de km depărtare de noi) un individ are o plăcere macabră de a omorî animalele în sat (le taie urechile şi apoi îi spânzură în laţ). L-am îndrumat să sune la poliţie şi să facă o plângere contra individului. Ne-a spus că a făcut mai multe sesizări scrise la poliţia din acel sat şi că poliţia nu le-a acceptat spunându-i că <face atâta tam-tam pentru nişte javre>“, scriu reprezentanţii asociaţiei Last hope to Life LH2L pe pagina lor de Facebook.

Proprietarul câinelui susţine că l-a şi văzut pe cel care i-a omorât câinele, când îi dădea cu un par în cap. Trupul câinelui a fost preluat de asociaţie şi dus la DSV Bârlad pentru necropsie.

ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! 

❗️❗️❗️SHOCKING IMAGES❗️❗️❗️Imagini șocante❗️❗️❗️ Ieri am primit apelul disperat al acestui cetățean, rugându-ne sa-l ajutam ca in satul lui Toporăști, Jud Vaslui (la 70 de km depărtare de noi) un individ are o placere macabra de a omori animalele in sat (le taie urechile și apoi ii spânzura in laț). L-am îndrumat sa sune la poliție și sa faca o plângere contra individului. Ne-a spus ca a făcut mai multe sesizări scrise la politia din acel sat, și ca politia nu le-a acceptat spunându-i ca “face atâta tam-tam pentru niște javre”. Astăzi ne-am deplasat acolo împreuna cu avocatul nostru Pt a prelua cadavrul câinelui (in vederea necropsiei la DSV Barlad), pentru a-i lua declaratii și a face plângere la Parchet. Va rugam sa faceți cu totii cat mai multe sesizări împotriva criminalului de caini POPESCU NECULAI și a poliției Toporăsti pentru uciderea cu intenție a animalelor (email: politia@vs.politiaromana.ro) Ne-am saturat sa trăim cu criminalii printre noi😡😡😡 Locul lor este in PUȘCĂRIE!!!!

Publicată de Last hope to Life – LH2L pe Marţi, 4 februarie 2020