Vestă căptușită cu țigări de contrabandă

 În P.T.F. Albița, echipa comună de control, formată din inspectori vamali și polițiști de frontieră, a descoperit aproximativ 6.000 țigarete cu timbru de acciză R. Moldova pe care o femeie încerca să le introducă în țară ascunse pe corp, în căptușeala vestei cu care era îmbrăcată.

În ziua de 23 martie a.c., în jurul orei 23.30, la P.T.F. Albița/ județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, în calitate de pasager într-un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în R. Moldova, Larisa S., în vârstă de 50 de ani, domiciliată pe raza municipiului București.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului și persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, în căptușeala unei veste, cu care era îmbrăcată Larisa S., 5.860 țigarete, cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării țigărilor în valoare de 1.320 lei și sancționarea contravențională a femeii cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.