Vasluiul sub viscol. Ziua a treia

13.00- Drumuri judeţene înzăpezite: Cepeşti-Bogdăniţa, Brădeşti-Vinderei, Arsura-Ghermăneşti, Stuhuleţi-Berezeni, Rânceni-Muşata. Pe celelalte drumuri din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

12.15- La Corni-Albeşti, o ambulanţă cu medic este blocată cu pacientul, un bărbat de 84 ani cu accident vascular cerebral.  S-a trimis o freză pentru eliberarea drumului.

10:49- Trafic restricţionat pe DN24B Huşi – Albiţa. Prefectul se află în zona Dobrina, pentru a urgenta intervenţia maşinilor de deszăpezire

10.21- La Pribeşti, comuna Codăeşti, o femeie de 43 de ani, cunoscută consumatoare de alcool, a fost găsită decedată în zăpadă. Vezi AICI mai multe detalii.

9.40- Un tânăr de 18 ani, cu etilism, din Bârlad, a fost luat de ambulanţă, dintr-un loc public şi dus la spitalul din localitate.La Vaslui, o bătrână de 89 de ani, diagnosticată cu demenţă senilă a fost luată de la domiciliu şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Vaslui.

9.36- Un om al străzii, de 45 de ani, din Bârlad, a fost preluat din stradă de un echipaj de ambulanţă şi dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, unde a fost diagnosticat cu hipotermie.

9.20- Maşină cu număr de Olt, blocată între Drânceni şi Arsursa. Conducătorul auto a fost preluat de autorităţile locale şi cazat în Arsura.

9.15- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervine cu o autospecială multifuncţională şi cu şenilata, în sprijunul ambulanţei, care nu poate ajunge la o persoană inconştientă din localitatea Duda, comuna Duda Epureni

8.05 – Două autoturisme cu cinci persoane adulte au rămas blocate pe DJ 244., între localităţile Şuletea şi Floreni. Intervine  LDP Bârlad, cu un utilaj de deszăpezire.

7.51 – Două autoturisme cu patru persoane adulte, au rămas blocate pe DJ 244k, între localităţile Munteni de Sus şi Tanacu. Intervine un utilaj al SC LDP SA Vaslui

7.00 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, pe raza judeţului Vaslui sunt închise DN 26 Murgeni – limita Galaţi şi DN 24A Murgeni – Fălciu;

5.30 – O autoutilitară cu trei persoane (doi adulţi şi un minor), blocaţi în trafic pe DJ 244B. Au intervenit voluntarii serviciului de urgenţă Găgeşti, cu un buldoexcavator

2.00 –  Trei maşini au rămas blocate pe DJ 284, între localităţile Epureni şi Duda. A intervenit un utilaj al SC LDP SA Vaslui- Secţia Huşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.