Top Cleaning: Nou în Vaslui! Curățarea covoarelor și canapelelor la domiciliu, Detailing auto și ozonificare

TOP CLEANING Vaslui vine în ajutorul dvs. cu o serie de servicii menită să vă asigure o stare de confort și sănătate adecvată prin curățarea profesională a covoarelor, canapelelor, interiorul mașinii tip Detailing, ozonificarea încăperilor sau curățenie generală după constructori! 

Spalarea covorului sau a canapelei poate parea o solutie, dar daca incerci sa o faci singur trebuie sa stii ca acest proces implica si numeroase dezavantaje, precum: degradarea tesaturilor, decolorarea, patarea, extinderea factorilor daunatori si efortul fizic prelungit. Uscarea lenta poate favoriza dezvoltarea bacteriilor, iar mucegaiul si mirosurile neplacute vor aduce covorul tau intr-o stare chiar mai proasta decat inainte.

Alege experienta si eficienta apeland la Top Cleaning pentru o curatare profesionala a covorului sau canapelei! Aceasta nu costa o avere si este realizata cu personal calificat, direct la tine acasa, in 60-90 de minute! Aspiratorul cu injectie-extractie spala covorul cu detergent profesional cu uscare rapida, concomitent cu frecarea cu peria rotativa si aspirarea detergentului uzat, urmand ca in final sa fie repetata procedura cu apa curata, pentru clatirea finala. Același procedeu îl folosim și în cazul canapelelor sau saltelelor!

Detailing-ul interior auto poate fi tradus prin cosmetica auto profesională, astfel ca fiecare element din interior trebuie curatat si protejat prin mijloace profesioniste si cu solutiile potrivite. Daca plasticele sunt curatate si protejate de praf si razele UV cu dressing-uri pe baza de apa pentru o stralucire mata, mocheta si scaunele din materiale textile sunt spalate cu detergenti dedicati. Tapiteria din piele necesita o curatare si hidratare mai atenta, recomandarea specialistilor fiind ca aceasta sa se faca mai des decat la cea textila, undeva la 8-12 luni pentru a preveni deshidratarea si intarirea ei.

Ai un miros de care nu poți scăpa? Folosim un aparat de ozonificare profesional care reușește să scoată mirosul de țigară dintr-o cameră în care s-a fumat 10 ani! Ce face ozonul? Cu ozon, bacteriile, virușii, ciupercile, mucegaiul, mirosurile nu sunt pur și simplu mascate sunt structural distruse. Mirosurile cele mai greoaie sunt neutralizate!

Te-ai mutat într-o casă nouă? Te înspăimântă gândul că va trebui să faci curățenie? Acest tip de curățenie, împreună cu cel de după renovare, este cel mai complex și ca atare este necesară intervenția unei firme de curatenie specializate pentru a putea obtine o curatenie la inaltime. Echipa de curatenie vine in sprijinul tau in acest sens cu un personal calificat si utilizand solutii si echipamente profesionale. Noi iti  punem la dispozitie toate produsele necesare, echipamentul de lucru si supravegherea echipei. Noi facem ce tie nu iti place: imobilul tau va arata impecabil si acest lucru il garantam! Incearca si iti promitem ca nu vei regreta!

Contactează-ne la telefon 0756 688 230 sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/topcleaningvaslui