Vasluiul sub viscol. Ziua a doua

00:15

Pe DN11A între Iveşti şi DE581 au rămas blocate cinci autoturisme. Acţionează un utilaj de la Secţia de Drumuri Naţionale Bârlad.

06:30

Incendiu la o anexă cu două camere în localitatea Băceşti. Intervin echipaje ISU Vaslui.

06:35

Ambulanţa nu poate ajunge la un pacient din localitatea Lingurari, comuna Voineşti, datorită sulurilor mari de zăpadă de pe DJ243C. Se deplasează o autofreză de la ISU Vaslui şi un utilaj de la SC LDP Vaslui.

09:21

Din cauza vântului puternic, 300 de familii din localitatea Căzăneşti rămân fără enegie electrică. Intervin echipaje de la SC DELGAZ-GRID SA (fostul E.ON). Situaţia a fost rezolvată în jurul orei 13.

09:43

Un echipaj SMURD-TIM din cadrul ISU Vaslui şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui (SAJ), se deplasează în localitatea Satul Nou, comuna Muntenii de Sus, solicitate pentru două persoane, de 75 şi 80 de ani, intoxicate cu monoxid de carbon.

10:10

Autoturism cu doi adulţi şi doi copii, blocat pe DJ244B, între localităţile Guşiţa şi Hurduci, comuna Dimitrie Cantemir. Intervin CLSU şi SC LDP Vaslui, cu un autograder.

10:12

Se imite cod galben de ger pentru perioada 7-9 ianuarie, cu temperaturi nocturne de până la -25 de grade Celsius.

10:14

Se prelungeşte codul galben de viscol până duminică, 8 ianuarie, ora 22.00. Fenomene vizate: intensificări ale vântului, zăpadă spulberată şi troinenită, vânt cu viteze de până la 75 km pe oră.

11.00

Prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, solicită Inspectoratului Şcolar şi directorilor de şcolo să evalueze necesitatea suspendării cursurilor pentru luni 9 ianuarie.

12:30

La ieşirea din Fălciu către Murgeni, 5 autorurisme au rămas blocate în zăpadă. Patru maşini au fost scoase de un echipaj al Jandarmerie, iar una a rămas suspendată. Se caută un utilaj pentru scoaterea maşinii.

13:50

Centrul Infotrafic anunţă două drumuri naţionale închise : DN26 Murgeni-Blăgeşti şi DN24A Murgeni-Fălciu. Trei utilaje de la SDN Bârlad acţionează pentru deblocarea DN24A.

14:30

În localitatea Obârşeni, comuna Vinderei, un bătrân de 85 de ani, cu hematurie, nu poate fi transportat la spital din cauza unei porţiuni de drum blocate de zăpadă. Pentru a prelua pacientul, a intervenit un echipaj ISU şi o ambulanţă SAJ.

15:12

Au solicitat închiderea şcolilor luni, 9 ianuarie şi marţi 10 ianurie, primarii de la Soleşti, Fruntişeni şi Ştefan cel Mare.

19:55

628 de familii din localitatea Buneşti, comuna Buneşti-Avereşti, au rămas de la ora 18.00, fără energie electircă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.