Vânzători ambulanți de pește, prinşi cu ocaua mică, la Șuletea

„Astăzi, o mașină care vindea pește proaspăt, din Galați, a ajuns și în comuna noastră! Nu au avut treabă cu administrația locală, s-au apucat să vândă pește!
Am fost sunat de doamna Fănica Plăcintă și mi-a spus că a cumpărat pește de la un autoturism înmatriculat în județul Galați! Ea a fost păcălită de negustorii clandestini, să anunțăm lumea să nu mai cumpere pește că vor fi păcăliți aspru la cântar! Ea a cumpărat 6 kg de pește, iar când a ajuns acasă, avea doar patru kilograme!
S-a dat alarma repede, iar Poliția Locală Șuletea i-a găsit și identificat! Au pus pește într-o pungă, l-au cântărit cu cântarul lor, apoi au mers la magazin! Jalea de pe lume…la 1 kg te furau peste 300 de grame!
În scurt timp oamenii au auzit și au venit înapoi cu peștele proaspăt cumpărat! Toți au fost păcăliți drastic la cântar!
A venit și Poliția Română și a dispus să returneze oamenilor banii înapoi, apoi vor continua cercetările!
Felicitări, Fănica Plăcintă! Dacă nu ne-ai fi sunat, acești nesimțiți chiar credeau că la Șuletea s-a răsturnat căruța cu proști! 
Tocmai pentru a evita astfel de situații, vom adoptata o hotărâre a Consiliului local Șuletea prin care toți vânzătorii ambulanți au obligația de a veni mai întâi la primărie, plătesc o taxă și lasă o copie a CI și un număr de telefon!
Astfel, dacă au intenția de a păcăli cetățenii noștri, îi avem în baza de date și îi putem reclama la poliție!” a postat primarul comunei Șuletea, Ciprian Robert Tamaș, pe pagina sa de socializare.