USR PLUS intră în cursa pentru Primăria Vaslui cu executorul judecătoresc Alin Silitră

Alin Silitră, unul dintre membrii fondatori ai filialei USR Vaslui, va candida din partea Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Vaslui. Cele două filiale se vor prezenta în fața alegătorilor din municipiul Vaslui cu o listă comună de candidați pentru Consiliul Local Vaslui.

Candidatul USR PLUS are 37 de ani, este căsătorit, și are doi copii. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași, promoția 2006,  exercită funcția de executor judecătoresc.

„Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în Vaslui. Am fost onorați că cetățenii municipiului și-au pus încrederea în noi, iar această încredere ne-a responsabilizat. Pasul pe care îl facem astăzi este unul natural, în vederea renașterii municipiului, un obiectiv ambițios prin care ne propunem să redăm Vasluiul cetățenilor, să facem un oraș în care să vrem să rămânem, nu să plecăm. Actuala administrație și-a arătat limitele, iar nouă ne este clar că vasluienii merită o echipă care să se implice mai mult, și care să aibă o viziune pe termen lung”, a declarat Alin Silitră, candidatul USR PLUS pentru Primăria Municipiului Vaslui.

În cadrul unei conferințe de presă, alianța USR PLUS a prezentat și ehipa comună de candidați pentru Consiliul Local. Aceștia au susținut că își propun să implementeze o serie de proiecte considerate importante pentru municipiu și  pentru județ. În centrul proiectului se vor afla investițiile și crearea unui climat care să dezvolte economia locală. Echipa de candidați la Consiliul Local a prezentat de asemenea propuneri și idei pe diverse domenii: fonduri europene, sănătate, mediu, educație, cultură sau domeniul social.

În funcție de limitările impuse de situația actuală, în perioada următoare, Alin Silitră și candidați vor străbate străzile municipiului pentru a strânge semnături pentru susținerea candidaturilor.