Un vasluian, angajat RDS/RCS, omorât la o pensiune din Bistriţa-Năsăud, unde era cazat în interes de serviciu

Daniel Tăbăcaru, un vasluian de 33 de ani, angajat al RDS/RCS, a fost ucis într-o încăierare care a avut loc weekendul acesta la o pensiune dintre localităţile Chiuza şi Piatra. În încăierare au fost implicate peste 35 de persoane, printre care şi un minor. Vasluianul, tată al unui copil de nici un an, a fost lovit cu un par în cap, fiind transportat în stare gravă la o clinică din Cluj-Napoca. Acolo a murit câteva ore mai târziu.

Violentul incident s-a petrecut chiar în 1 aprilie, la o pensiune situată între localităţile Chiuza şi Piatra. Acolo erau cazaţi de aproape două săptămâni 28 de angajaţi ai RDS/RCS, care se ocupau cu reţeaua de cablu şi telefonie din zonă. Sâmbătă seara, după o zi lungă de muncă,  cei 28 de bărbaţi s-au întâlnit la o bere, la pensiunea unde erau cazaţi. Li s-au alăturat alţi şapte localnici care locuiau în apropiere. Cheful s-a întins, iar discuţiile au devenit aprinse, bărbaţii au început să se certe, iar mai apoi să-şi împartă pumni şi picioare.

Proprietarul pensiunii, care locuieşte, trezit din somn de scandal a încercat să îl aplaneze, însă nu a reuşit. A reuşit în schimb să îi scoată afară, iar conflictul s-a mutat pe drumul naţional 17D. Acolo, bătaia a continuat, iar la un moment dat un bărbat de 41 de ani, care locuieşte la doi paşi de pensiune, a luat un par dintr-un gard şi l-a lovit în cap pe un angajat al RDS/RCS.

Bărbatul a căzut inconştient la pământ, intrând în comă profundă. În urma lovituri i-a fost zdrobit craniul, bucăţi din acesta ajungându-i în creier. Echipajul medical ajuns la faţa locului a încercat să facă tot ce a putut pentru a-l salva pe bărbat. Acesta a fost transportat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde a şi decedat câteva ore mai târziu.

Agresorul este un bărbat de 41 de ani, fără antecedente penale, şofer de meserie la o firmă de construcţii din Bistriţa-Năsăud.  Alături de bărbatul de 41 de ani care l-a lovit pe angajatul RDS/RCS cu un par în cap a participat la scandal şi fiul minor al acestuia. Bărbatul de 41 de ani a fost reţinut şi, ulterior, arestat prevenitiv, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

 

8 comentarii la „Un vasluian, angajat RDS/RCS, omorât la o pensiune din Bistriţa-Năsăud, unde era cazat în interes de serviciu

 • 7 aprilie 2017 la 11:44
  Permalink

  vorbiti numai prostii Daniel nici nu era angajat al rds nici nu au fost atitia oameni situatia e alta

  Răspunde
 • 6 aprilie 2017 la 21:30
  Permalink

  Doamne ce cretin cum a putut lua viata unui parinte care avea o nevasta si ingeras acasa. Sa fie pedeapsa cu moartea asa cum si el a indurerat familia.

  Răspunde
 • 5 aprilie 2017 la 09:09
  Permalink

  Na ca nu numai la vaslui isi da lumea cu paru in cap, nebuni sunt peste tot

  Răspunde
 • 5 aprilie 2017 la 06:11
  Permalink

  Rog politia sa faca un control amanuntit si sa-i aresteze pe toti fiind judecati si pedepsiti cu pedeapsa maxima.

  Răspunde
 • 4 aprilie 2017 la 21:35
  Permalink

  Va rog frumos sa va informati cum s-au petrecut lucrurile.Situatia a fost alta.Va rog informativa.

  Răspunde
  • 5 aprilie 2017 la 17:39
   Permalink

   Spune tu care a fost situatia atunci. Degeaba o lasi asa in coada de peste.

   Răspunde
 • 4 aprilie 2017 la 21:02
  Permalink

  Eu cred ca nu tatal ia dat cu parl in cap ci fiul sau de 16 ani dar incearca sa il ascunda dar trebuie arestati toti 5 sau 7 cati au fos

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.