Un tânăr de doar 35 de ani a murit subit! Voia să taie un copac cu drujba când a căzut secerat

Un tânăr de doar 35 de ani a murit subit în această după-amiază, fiind găsit de mama sa, în stare de inconștiență. Bărbatul se pregătea să taie cu drujba un arbore când a suferit un infarct miocardic acut. Lângă bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost găsită drujba funcționând, dar victima nu prezenta leziuni traumatice. Inițial cei care au sunat la 112 au anunțat că e posibil ca tânărul să fi căzut din copac.

„Echipajul ambulanței SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a fost solicitat să intervină în localitatea Chircești, comuna Miclești, pentru o persoană aflată în stare de inconștiență. În nota de anunțare se preciza că este posibil ca victima să fi căzut de la înălțime (dintr-un arbore).
La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un bărbat în vârstă de 35 ani aflat în stop cardiorespirator iresuscitabil. Bărbatul care se pregătea să taie cu drujba un copac, a suferit un infarct miocardic acut, el fiind găsit în stare de inconștiență de către mama sa. Victima era o persoană cu infarct miocardic antecedent, bărbatul având implantat un stent. Victima nu prezenta mărci traumatice.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.