Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat cu mașina la Stănilești

Un tânăr în vârstă de 19 ani a provocat, miercuri, un accident de circulaţie pe DN24A, pe raza comunei Stănileşti.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

“Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială (ambulanța tip B2 – EPA) la un accident rutier produs în localitatea Gura Văii, comuna Stănilești. La intervenție a participat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime, ambele scoase din autoturisme. În accident au fost implicate două autoturisme.
Echipajul EPA Huși a preluat un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani, care după o primă evaluare a fost diagnosticat cu politraumatisme și escoriații la nivelul membrelor inferioare respectiv feței.
Cea de-a doua victimă a fost evaluată și preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui.
Victima preluată de echipajul EPA Huși este transportată la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Huși” au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

‘Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, a efectuat neregulamentar o manevră de depăşire, după care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui pasger în vârstă de 21 de ani, ambele victime fiind transportate la spital’, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.