Sport, muzică şi distracţie de Ziua Tineretului, la Vaslui

Primăria municipiului Vaslui a marcat Ziua Tineretului printr-o serie de evenimente sportive şi culturale. Zeci de copii şi tineri au participat la concursurile de streetball, cros, karting, automodelism şi ciclism, la spectacole de muzicã şi de dans, oferite de elevii de la Palatul Copiilor, Asociaţia Culturalã “Domisong” şi Şcoala de Muzicã “Soul Music Art”.

Recitalul Lorei a adunat în Centrul Civic aproximativ 2.000 de oameni. Vedeta le-a mulţumit vasluienilor pentru căldura cu care au primit-o, a făcut poze cu toată lumea şi, înainte de a pleca din oraş, s-a oprit într-un loc de care o leagă multe amintiri.

„Aseară, după concertul din Vaslui, am mers în locul unde stăteau bunicii mei, unde am copilărit..Cred că va puteţi imagina ce am simţit. Mulţumesc Vaslui! A fost extraordinar! Mulţumesc pentru fiecare îmbrăţişare, pupic şi vorba frumoasă. Eşti frumos, curat şi iubitor, aşa cum te ştiam eu. Te iubesc şi te port în inimă! Lumea spune multe, dar noi ştim mai bine cum eşti”, a postat Lora pe pagina ei de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.