Un tânăr de 19 ani, principalul suspect în cazul militarului înjunghiat în gât la Huși

Poliţiştii vasluieni au identificat un tânăr de 19 ani care ar fi înjunghiat, vineri seară, un bărbat, pe o stradă din municipiul Huşi. Acesta se află în custodia Poliţiei şi urmează să fie reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul înjunghiat este cadru militar la UM 01779

Potrivit cercetărilor, victima în vârstă de 43 de ani, a stat într-un bar cu câteva persoane, împreună cu care ar fi consumat băuturi, iar în momentul în care a vrut să plece spre domiciliu a fost înjunghiată în zona gâtului.

“SAJ Vaslui a intervenit în localitatea Huşi pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conştient şi coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară. După acordarea primului ajutor, acesta a fost transportat la Spitalul Huşi. Ulterior pacientul a fost transferat la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ Iaşi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, cu diagnosticul de şoc hemoragic”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Persoana vătămată, aflată în şoc hemoragic, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Huşi şi ulterior transferată la o unitate medicală din municipiul Iaşi.