Un hoţ „neşcolit”! Un bărbat a intrat în mai multe școli din Vaslui și a furat din ghiozdanele copiilor

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat, din localitatea Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de furt.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Polițiștii  vasluieni au stabilit că, în data de 10 decembrie 2021, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei unități de învățământ de pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Vaslui de unde, dintr-un vestiar, ar fi sustras o sumă de bani. 

De asemenea, în data de 13 decembrie, bărbatul în cauză, ar fi pătruns în incinta unei unități de învățământ de pe strada Mareșal Constantin Prezan din municipiul Vaslui și ar fi sustras, dintr-o sală de clasă, un telefon mobil.

Din cercetările efectuate, a reieșit și faptul că, același bărbat,  în data de 10 septembrie, ar fi pătruns în incinta unei societăți de pe strada Doctor Ghelerter din municipiul Vaslui, de unde ar fi sustras o sumă de bani. 

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 2.000 de lei și a fost recuperat în totalitate.

În data de 13 decembrie, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 14 decembrie a.c., față de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.