Un cabinet veterinar din Vaslui oferă gratuit hrană și tratament animalelor de companie ale refugiaților ucrainieni

Un cabinet veterinar din Vaslui oferă tratament, mâncare şi servicii gratuite animalelor de companie ale refugiaţilor ucraineni. Este vorba despre cabinetul veterinar Urgovet.

Echipa de la cabinetul veterinar UrgoVet vine în sprijinul refugiaţilor ucraineni, asigurând consultaţii gratuite la sediul cabinetului din Strada Mareșal Constantin Prezan. Putem fi contactaţi la numărul de telefon 0770 397 684. Asigurăm, gratuit asistenţă medical-veterinară pentru toate animalele de companie ale refugiaţilor ucraineni. Ne pot solicita în intervalul orar 8.00 – 20.00, iar în caz de urgenţe putem prelua cazurile la orice oră.” a precizat medicul Roșu Iulian.

De asemenea, cu ajutorul Consiliului Județean Vaslui, refugiații ucrainieni care au animale pot beneficia de microcipare și obținerea pașaportului pentru acestea, absolut gratuit la trei cabinete partenere, în Huși, Vaslui și Bârlad.

„Avem parteneriate cu trei cabinete veterinare din Vaslui, Bârlad și Huși, care vor oferi servicii gratuite legate de emiterea acestui pașaport și cipare”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Cabinetul veterinar UrgoVet se află în municipiul Vaslui, pe strada Mareșal Constantin Prezan, bloc 110, Scara A, parter, lângă piața Centrală Vidin, FocaVet se regăsește în municipiul Bârlad, pe Bulevardul Republicii, nr.50, Bloc M3, Scara B, parter, iar cabinetul Pucu Vet se află în municipiul Huși, pe Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 29.