Un bărbat s-a răsturnat cu maşina, după ce o roată a explodat în mers

Astăzi, un bărbat în vârstă de 64 de ani s-a răsturnat, cu maşina pe care o conducea, după ce o roată a autoturismului a explodat în timpul mersului.

Bărbatul se afla singur în maşină.

”O maşină a pierdut controlul asupra direcţiei după o explozie la o roată. În maşină era o singură persoană, un bărbat în vârstă de 64 de ani, cu o contuzie toracică. Au intervenit un echipaj de pompieri de la Bârlad şi o ambulanţă SAJ din Murgeni. Victima este transportată spre Spitalul Judeţean Vaslui pentru investigaţii suplimentare”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

La faţa locului au intervenit şi pompierii. ”La sosirea echipajului de intervenţie, pompierii au găsit un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, conducătorul auto acuzând dureri în zona toraco-abdominală. Până la sosirea echipajului ambulanţei SAJ Vaslui, pompierii au acordat primul ajutor victimei. Concomitent, au fost asigurate şi măsurile PSI specifice unor astfel de situaţii‘, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui .

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.