Trei tineri din județul Vaslui au pariat pe cine bea mai mult. Unul dintre ei, găsit mort, pe jumătate dezbrăcat într-un șanț!

Pariu șocant! Trei tineri din județul Vaslui au pus un pariu pe viață și pe moarte, care reușește să bea cel mai mult. Tinerii s-au adunat acasă la unul dintre ei și s-au pus pe băut fără măsură. Cel mai mare dintre ei, în vârstă de 24 de ani și-a pierdut cunoștința după mai multe pahare. Cei doi amici au considerat că cea mai bună variantă e să-l scoată afară, în frig, la -10 grade Celsius. Aceștia l-au abandonat pe jumătate dezbrăcat într-un șanț, în drum. Până să fie observat de cineva, datorită temperaturilor scăzute, băiatul a murit. În cele din urmă, cei care au descoperit cadavrul au fost polițiștii de la postul de control din sat, dar era prea târziu. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 ianuarie 2022, în localitatea Duda.

Un pariu stupid i-a adus sfârșitul unui tânăr de 24 de ani din județul Vaslui. Curioși sa vadă cine e mai rezistent la băutură, trei tineri au consumat mult alcool, acasă la unul dintre ei. La final, cel mai mare și-a pierdut cunoștința, iar amicii l-au scos în drum și l-au abandonat, pe jumătate dezbrăcat, într-un șanț.

Au crezut că așa e mai bine, decât să afle părinții lor că s-au îmbătat. Victima a murit de frig, iar prietenii de pahar sunt cercetați pentru ucidere din culpă. Tânărul de 24 de ani nu obișnuia să consume alcool. Când s-a pus pe băut cu tovarășii sai, de 19 și respectiv 21 de ani, n-a rezistat prea mult. Ceilalți doi nu l-au lăsat să își revină și nici nu i-au anunțat familia. L-au târât în drum și l-au lăsat într-un șanț. Un echipaj de poliție l-a găsit pe băiat și a sunat la Ambulanță.

 „Un bărbat de 24 de ani, găsit inconștient în loc public. Solicitarea a fost făcută de un echipaj de poliție. La locul intervenției, echipajul a găsit victima fară semne vitale și cu semnele morții deja instalate”. a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui

Mama victimei: „Pe la 3 fără un sfert a venit poliția și a bătut la ușă. M-a întrebat ‘unde e băiatul dumitale?’. Am zis că în sat, dar nu am ținut cont de oră. Era un copil cuminte. Nu știu să vă spun, totul dădea de pe el. Am plecat pe drum în sus și îmi zice: ‘nu știu cum să vă spun, băiatul dumneavoastră e mort’. Am zis că mor”. a declarat mama tânărului mort, pentru Știrile ProTV.

La autopsie, legiștii au constatat că tânărul a murit înghețat. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cei doi tineri, de 19 și 21 de ani, sunt cercetați sub control judiciar.