Trei premii şi un volum de debut pentru vasluianul Cornelius Ioan Drăgan

Trei premii obţinute de vasluianul Cornelius Ioan Drăgan la Concursul  Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor”, constituie un preambul fericit al lansării volumului de debut “Muşcătura fluturelui japonez”, care va avea loc vineri, 18 noiembrie, la Târgul Internaţional de carte “ Gaudeamus”.

Trei noi premii frumoase pentru vasluianul Cornelius Ioan Drăgan, la cea de-a XLVIII-a ediţie a Festivalului-Concurs  Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor”. Participant la trei din cele patru secţiuni de creaţie, poetul a obţinut tot atâtea premii: Premiul Revistei Impact, pentru poezie, Premiul Societăţii Scriitorilor Târgovişteni pentru proză scurtă şi Premiul II la secţiunea “teatru”.

“Târgovişte, un oraş minunat,  va rămâne mereu in inima mea pentru aceste trei premii, luate la acelaşi festival.  Mă bucură faptul ca am încercat la secţiunea” proză scurtă”, dar şi la “teatru”. Premiile obţinute  mă motivează şi mă fac să continui şi pe acest drum”, a spus Cornelius Ioan Drăgan.

La sfărşitul acestei săptămâni, mai exact pe 18 noiembrie, poetul  va fi prezent la Târgul Internaţional de carte “ Gaudeamus”, care se va desfăşura la Romexpo Bucureşti, la lansarea  volumului  de debut , “Muşcătura fluturelui japonez”, apărut la Editura Junimea. Vorbim de o carte plină de originalitate, în tonul poeziei moderne, care se detaşează prin plusul de trăire dat de  “poemele – muşcaturi”, poeme ale suferinţei, ale unor trăiri interioare profunde,  marcate de o libertate a expresiei, în care subconştientul şi conştientul iau loc la aceeaşi masă.

La Vaslui, lansarea volumului de debut al lui Cornelius Ioan Drăgan va avea loc pe 25  noiembrie, la orele 14.00, la Biblioteca Judeţeană “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.  

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.