Trei persoane rănite după ce o șoferiță s-a răsturnat cu mașina la Huși

În dimineaţa de 05 ianuarie, Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată prin apel de urgenţă 112 de către o conducătoare auto de 41 de ani, din comuna Buneşti-Avereşti, despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Tăbălăeşti, comuna Buneşti-Avereşti, s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat următorele că apelanta conducea autoturismul pe Drumul Judeţean  244 D, din direcţia Buneşti-Avereşti către Huşi.  Într-o curbă la dreapta, nu a redus viteza în mod corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Pasageri în autoturism erau doi bărbaţi, unul de 66 de ani domiciliat in Braşov şi celălalt de 47 de ani, dar şi o minoră de 11 ani, ambii din localitatea Buneşti-Avereşti.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 47 de ani şi rănirea uşoară a conducătoarei autoturismului şi a celorlalţi pasageri. Acestora le-au fost acordate îngrijiri medicale şi nu au necesitat să rămână internaţi. În cauză a fost intocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 196 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.