Traficant de droguri la 18 ani

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 3 percheziţii la persoane bănuite de operațiuni ilicite cu droguri și substanțe psihoactive. Față de un bărbat de 18 ani s-a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar.

La data de 6 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Vaslui, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza orașului Negrești – județul Vaslui, la locuințele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive fără a avea autorizație, precum și de deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, un bărbat, de 18 ani, din orașul Negrești, ar fi procurat, deținut și pus în vânzare substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza orașului Negrești.

De asemenea, în cursul lunii iulie a.c., acesta ar fi procurat și deținut cannabis, la domiciliul său.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 84 de doze ce conțin substanță psihoactivă MDMB,  cannabis și bunuri care ar fi servit sau ar fi provenit din activitățile ilicite. Față de cel în cauză s-a luat măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale – I.P.J. Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.