Tineri din Murgeni, reținuți pentru violență și lipsire de libertate

Polițiștii au reținut doi tineri din orașul Murgeni, cercetați pentru comiterea unei infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, a două infracțiuni de loviri sau alte violențe și a unei infracțiuni de distrugere. Instanța a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Din cercetările efectuate până în prezent de către polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni a rezultat faptul că S. Napoleon, în vârstă de 22 ani și S. Mihai, de 19 ani, ambii din orașul Murgeni au lovit doi tineri din județul Galați, în momentul în care s-au întâlnit într-o parcare de pe raza orașului Murgeni. Mai mult, unul dintre tineri, în vârstă de 23 ani, a fost urcat împotriva voinței sale    într-un autovehicul și transportat la domiciliul comun al celor doi frați, S. Napoleon și S. Mihai, unde a fost lovit de aceștia.

Cei doi tineri din orașul Murgeni sunt cercetați și pentru faptul că au spart două geamuri de la autovehiculul folosit de victime pentru a se deplasa în orașul Murgeni.

Tinerii s-au sustras de la cercetări, fiind depistați la Punctul de Trecerea a Frontierei Nadlac și preluați de polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Împotriva acestora a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind prezentați ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.