Tânără din Bârlad, lovită pe trecere. Șoferul a fugit

În data de 12 februarie, la ora 17:00, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată telefonic, de către o tînără în vârstă de 18 ani, din municipiul Bârlad, că a fost victima unui eveniment rutier.

În urma cercetărilor, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au stabilit că în timp ce tânăra, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii Republicii, din Municipiul Bârlad, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui condus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, a acroșat-o și rănit-o ușor. În urma acestui eveniment, bărbatul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

Conducătorul autovehiculului a fost identificat, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. În cauză, sunt continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute și pedepsite de articolele 196 și 338 din Codul Penal.