Tânăr și vitezoman: prins cu 173 km/h la intrarea în Vaslui

Polițiștii rutieri vasluieni au depistat zilele trecute, pe un drum public de pe raza municipiului Vaslui, un conducător auto care se deplasa cu viteza de 173 de  km/h.

 În data de 15 martie, la ora 16:57, un echipaj din cadrul  Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Poliției Rutiere, ce efectua activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, a surprins cu aparatul radar un autoturism înmatriculat în județul Suceava, condus cu o viteză de 173 km/h, pe sensul de mers Negrești – Vaslui. Pe acel sector de drum, viteza maximă admisă este de 70 km/h.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 18 de ani, din Vaslui, județul Vaslui, care deține permis de conducere categoria B, din luna iulie 2019.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.