Tâlhărit pentru o sacoșă cu produse alimentare

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Dănești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Tânărul a sustras prin violență, bunuri de la un consătean.

Polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală nr.2 Vaslui au probat activitatea infracțională a lui C. Marian, de 22 de ani, din comuna Dănești, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă asupra unui consătean, în vârstă de 47 de ani.

În ziua de 17 octombrie, victima a mers la un magazin de pe raza satului Bereasa, comuna Dănești de unde a cumpărat produse alimentare în valoare de 35 de lei. În magazin se afla și C. Marian. Ulterior, victima s-a deplasat spre domiciliul său. Pe drum, bărbatul a fost ajuns din urmă de C. Marian care l-a lovit și i-a sustras sacoșa cu produsele cumpărate, după care a părăsit locul respectiv.

C. Marian a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele lui instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.