Spitalul Judeţean a sistat folosirea dezinfectanţilor Hexi Pharma

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a anunţat sistarea utilizării produselor Hexi Pharma, pentru dezinfectarea unităţii medicale urmând a fi folosiţi alţi dezinfectati.

Ca urmare a solicitării Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, conducerea spitalului a dispus blocarea de la utilizare a tuturor produselor biocide/dezinfectante provenite de la producătorul SC Hexi Pharma SA şi retragerea acestora în magaziile unităţii.

Pentru continuitatea serviciilor medicale în condiţii de siguranţă pentru toţi pacienţii şi personalul medical al unităţii, necesarul de biocide/dezinfectante va fi asigurat din stocul furnizat de către DSP Vaslui, până la definitivarea achiziţionării produselor optime.

”Pentru desfăşurarea activităţii Blocului operator şi a sălilor de naştere, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a asigurat încă din dată de 12 mai necesarul de săpun dezinfectant şi soluţii dezinfectante pentru tegumente, conforme, în vederea desfăşurării normale a programului operator. Vă asigurăm de permanenta preocupare şi atenţia acordate de întregul personal medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui privind siguranţa pacienţilor şi oferirea de servicii medicale de calitate”, a anunţat conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Cea mai mare unitate sanitară din judeţul Vaslui utiliza dezinfectanţi Hexi Pharma, în baza unui contract de achiziţii, incheiat în urma unei licitaţii, având că termen de derulare 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.