Şoferi beți mangă şi fără permise, pe șoselele județului

Cinci persoane au fost identificate în trafic de poliţiştii vasluieni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, încălcând normele legale în vigoare. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală în conformitate cu prevederile Codului Penal.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Rebricea, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, l-au oprit trafic pe O. Petruță, de 42 de ani, domiciliat în comuna Rebricea, care se deplasa cu un autoturism pe raza satului Draxeni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere  pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Postului de Poliție Dragomirești au oprit în trafic o tânără de 19 ani, din comuna Voinești care se deplasa cu un autoturism pe D.C Rădeni-Uricari. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu poseda permis de conducere, iar autovehiculul i-a fost încredințat spre conducere de către tatăl său. Bărbatul, în vârstă de 54 ani, se afla în mașină cu ea, pe locul din dreapta.

Celor două persoane le-au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Polițiștii Biroului Rutier Municipal Vaslui, efectuând serviciul de supraveghere și control a traficului rutier l-au oprit în trafic, pe strada Decebal din municipiul Vaslui pe H. Vasile, de 47 de ani, din aceeași localitate.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.