Seminar pe teme financiare, susținut la Vaslui de experți ai Băncii Naționale a României

În data de 15  februarie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui și Filiala Vaslui a Corpului Experților Contabili și Contabililior Autorizați din România (CECCAR) au organizat la sediul CCIA Vaslui un seminar referitor la aspectele tehnice și de conținut, privind raportările persoanelor juridice către Banca Națională a României.

Principalele teme abordate au fost rolul Băncii Naționale a României în elaborarea balanței de plăți și a poziției investiționale internaționale a României, precum și obligațiile de raportare ale persoanelor juridice publice și private.

Acțiunea a fost ondusă de președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin și moderată de Dana-Maria Morozan, președintele CECCAR Vaslui. Seminarul a fost structurat pe câteva capitole, susținute de experți din București ai BNR: ”Investiții străine directe”, ”Comrerțul international cu servicii”, ”Informații financiare în relația cu nerezidenții” și ”Accesul la finanțare al companiilor nefinanciare”

”Tematica a fost prezentata de experti, specialiști din centrala BNR: Marius Popa, Carmen Mateis și Amalia Stamate. Le mulțumim pentru participare dar, în egală măsură, mulțumesc pentru implicare domnului Danut Eusebiu Ilie – Director al BNR Agentia Bacău și echipei dumnealui!. Va mulțumesc pentru profesionalism și pentru deschidere! La acest seminar am avut onoarea sa am alaturi specialisti cărora vreau sa le multumesc ca au răspuns afirmativ invitației noastre și pentru intervențiile dumnealor: domnul Nelu Sava – Sef Administrație A.J.F.P. Vaslui, domnul Teodor Iancu – director executiv al Direcției Județene de Statistica Vaslui și colegul dumnealui Ovidiu Munteanu – expert II. Multumesc pentru sprijin și intervenții distinsului domn si coleg Vasile Popa! Nu în ultimul rand multumesc din tot sufletul pentru ca mi-au fost alaturi colegilor care au participat și tuturor invitaților prezenți! Sa ne revedem cu bine cât mai curând!”, a spus Dana-Maria Morozan, președintele CECCAR Vaslui.

One thought on “Seminar pe teme financiare, susținut la Vaslui de experți ai Băncii Naționale a României

Comentariile sunt închise.