Se fac înscrieri pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) face înscrieri pentru cea de a III-a ediție a ”Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială”, singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment vor participa finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ai autoritatilor locale, precum si jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.
”Cei mai buni români”, așa cum au fost numiți participanții de către Andreea Marin ce a fost gazda edițiilor anterioare ale Galei, se vor putea înscrie – sau vor putea fi înscriși de către cei ce cred în munca lor până pe 31 ianuarie (ora 16:00) la http://gala.cnasr.ro/, secțiunea ”înscriere”. Formularul de inscriere poate fi trimis la adresa de email: gala.cnasr@gmail.com.
Între 1 și 14 februarie se vor verifica și valida aplicațiile, urmând ca între 15 și 22 februarie (ora 00:00) românii să poată vota online transparent participanții. Juriul va desemna finaliștii până pe 6 martie, iar pe 15 martie, ora 18:00 câștigătorii vor fi premiați în cadrul Galei Naționale ce se va desfășura la Ateneul Român. Andreea Marin va fi din nou pro bono alături de Colegiul Național al Asistenților Sociali, evenimentul bucurându-se de recitalul de excepție al lui Alexandru Tomescu și a sa vioară Stradivarius. Pe scena Ateneului vor mai urca Proconsul și actrița Daniela Nane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.