Rotaria “a rupt” scena de la Next Star

Fanfara Rotaria, coordonată de prof. Romeo Talmaciu, este un nume care, pentru vasluieni , nu mai are nevoie de nicio prezentare.  Joi seara a fost aplaudată de o ţară întreagă. “Una dintre cele mai bune fanfare din Europa se la „Next Star”. Aplaudaţi la scena deschisă pe întreg continentul, copiii din Fanfara Rotaria fac o demonstraţie alături de colegii lor suflători mai mari”, a spus prezentatorul Dan Negru.  

 În scenă au intrat mai întâi doar cinci dintre artişti. Sunt copii care fac multe sacrificii pentru a face ceea ce le place, mulţi dintre ei mergând zilnic zeci de kilometri doar pentru repetiţii. Nici financiar nu o duc foarte bine, instrumentele la care cântă fiind împrumutate, aşa că tot ce îşi doresc este fie o tobă, fie o trompetă.  Pentru „Next Star” au pregătit un moment special, iar juriul a fost uimit de prestaţia copiilor din Vaslui.

„E minunat! Cum să fii atent la atât de multe instrumente în acelaşi timp? Bravo!”, a exclamat Dorian.

„M-aţi impresionat, bravo! A fost minunat!Sse vede că sunteţi obişnuiţi cu scena”, a completat şi Pepe.

„E de apreciat cea ce faceţi!” a spus CRBL. „Mi se pare cool ceea ce faceţi, aşa că merită toate orele alea petrecute în autobuz”, a susţinut şi Alina, care i-a trimis pe membrii Fanfarei Rotaria direct în finală.

Evoluţia  pe care Fanfara Rotaria a avut-o pe scena „Next Star” o puteţi urmări aici:  https://www.youtube.com/watch?v=CXdI0jFRT7I


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.