Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Rotaria “a rupt” scena de la Next Star - Ziarul de Vaslui

Rotaria “a rupt” scena de la Next Star

Fanfara Rotaria, coordonată de prof. Romeo Talmaciu, este un nume care, pentru vasluieni , nu mai are nevoie de nicio prezentare.  Joi seara a fost aplaudată de o ţară întreagă. “Una dintre cele mai bune fanfare din Europa se la “Next Star”. Aplaudaţi la scena deschisă pe întreg continentul, copiii din Fanfara Rotaria fac o demonstraţie alături de colegii lor suflători mai mari”, a spus prezentatorul Dan Negru.  

 În scenă au intrat mai întâi doar cinci dintre artişti. Sunt copii care fac multe sacrificii pentru a face ceea ce le place, mulţi dintre ei mergând zilnic zeci de kilometri doar pentru repetiţii. Nici financiar nu o duc foarte bine, instrumentele la care cântă fiind împrumutate, aşa că tot ce îşi doresc este fie o tobă, fie o trompetă.  Pentru “Next Star” au pregătit un moment special, iar juriul a fost uimit de prestaţia copiilor din Vaslui.

“E minunat! Cum să fii atent la atât de multe instrumente în acelaşi timp? Bravo!”, a exclamat Dorian.

“M-aţi impresionat, bravo! A fost minunat!Sse vede că sunteţi obişnuiţi cu scena”, a completat şi Pepe.

“E de apreciat cea ce faceţi!” a spus CRBL. “Mi se pare cool ceea ce faceţi, aşa că merită toate orele alea petrecute în autobuz”, a susţinut şi Alina, care i-a trimis pe membrii Fanfarei Rotaria direct în finală.

Evoluţia  pe care Fanfara Rotaria a avut-o pe scena “Next Star” o puteţi urmări aici:  https://www.youtube.com/watch?v=CXdI0jFRT7I


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.