Reţinuţi pentru viol

Un bărbat, de 31 ani, din comuna Oltenești, a violat o femeie de 61 de ani. Un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Vutcani,  a violat o copilă de 12 ani. Primul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 zile, pentru cel de-al doilea instanţa urmează a dispune în data de  3 mai.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Oltenești au demarat cercetări în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112, în ziua de 30 aprilie,m cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 61 ani, din comuna Oltenești a fost victima infracțiunii de viol. Din cercetări a rezultat faptul că în ziua de 29 aprilie , A. Sorin, în vârstă de 31 ani, din aceeași localitate a mers la locuința femeii, a lovit-o și a obligat-o să întrețină raport sexual. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huși. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

În seara de 28 aprilie, polițiștii Postului de Poliție Vutcani au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 44 ani, din comuna Vutcani cu privire la faptul că în aceeași zi, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.Polițiștii Secției de Poliție Rurală 7 Banca au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat tânărul, în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea infracțiunii. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa urmează a dispune în data de  3 mai.

2 comentarii la „Reţinuţi pentru viol

 • 2 mai 2016 la 23:06
  Permalink

  Asemenea lepre ar trebui castrate, asta este bolnav. Oare se mai poate suporta, ar trebui sa stea inchis mult timp bolnavul. O sa il sature in puscarie altii de viol, va fi fetita acolo.

  Răspunde
 • 2 mai 2016 la 22:59
  Permalink

  Rusine sa ii fie, ar putea sa ii fie mama, asta nu trebuie lasat in libertate . Altele comenteaza, dar daca ar fi in locul acestei femei ce ar mai spune. Rusine sa le fie , dar cred ca nu stiu ce spun. Cu asemenea mentalitate ne confruntam.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.