Reprezentant al ALDE, dr. Dan Liviu Cain și-a depus astăzi candidatura la Primăria Murgeni

Astăzi, 17 august, consilierul județean dr. Dan Liviu Cain  şi-a depus dosarul de candidatură pentru funcţia de primar  al orașului Murgeni. Acesta a fost însoțit de o parte a echipei de consilieri, dar și de vicepreședintele ALDE Vaslui Dan Mihai Marian, el însuși candidat  la funcția de președinte a Consiliului Județean.
”De astăzi, sunt înscris oficial în cursa pentru primăria orașului Murgeni! Este nevoie de un primar responsabil, un primar implicat, cu respect față de cetățeni și care să administreze orașul pentru și în interesul contribuabilului!
Am alături o echipă de oameni onești, oameni pregătiți din toate categoriile socio-profesionale, oameni care împreună vor să punem umărul la modernizarea și dezvoltarea orașului nostru.  Murgeniul a bătut prea mult pasul pe loc, nu mai avem nici timpul și nici răbdarea necesară de a mai face experimente. Fostele administrații, unele dintre ele incompetente, altele dezinteresate, au făcut din orașul nostru o imagine cenușie atât în județ cât și în țară.
Mulțumesc tuturor susținătorilor care au semnat pentru candidaturile noastre pe plan local, cât și pentru a domnului Dan Marian candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui .  Îi aștept alături de mine pe toți cei care își doresc cu adevărat o schimbare  în modul de a administra orașul Murgeni.”a spus dr. Dan Liviu Cain. 
Potrivit candidatului, rincipalele proiecte din programul său electoral vizează infrastructura, adică realizarea de drumuri și trotuare, rezolvarea problemei parcărilor în Murgeni, realizarea de cărți funciare și eliberarea de titluri de proprietate în toate satele, finalizarea lucrărilor de apă și canal în toate satele, finalizarea și aducerea la standardele legale a pieții agroalimentare, amenajarea de parcuri de joacă pentru copii. Acesta s-a arătat încrezător că oamenii din Murgeni vor alege oameni care îi înțeleg, care le cunosc problemele, care muncesc pentru oamenii din acest oraș, pe cei care știu ce au de  făcut încă din prima zi de mandat.
”Urmează o campanie electorală în care vrem ca atenția tuturor să fie focusată pe proiectele bune pentru Murgeni și pe viziunea de dezvoltare a orașului”, a afirmat dr. Cain.    (Mihaela Zărnescu)