Real Junior Vaslui, printre câştigătoarele seriei a doua a Cupei E.ON Kinder

Fluier final la Cupa E.ON Kinder 2019, una dintre cele mai prestigioase competiţii de fotbal pentru copii din România. A fost o atmosferă plină de energie, #energiepentrucampioni, care a încins terenurile de sport unde s-au desfăşurat circa 400 de meciuri, în cele 8 zile de competiţie.

 

Duminică, 8 septembrie, cu numai o zi înainte de începerea noului an şcolar, Cupa E.ON Kinder, şi-a desemnat câştigătorii seriei a doua, care a încheiat ediţia din acest an a competiţiei de la Târgu Mureş. Emoţiile de pe teren au fost întregite de cele de la festivitatea de premiere deoarece trofeele şi premiile au fost oferite celor mai buni fotbalişti de Ilie Dumitrescu, membru de bază al „Generaţiei de Aur”, Ambasadorul Cupei E.ON Kinder 2019.

Acesta a fost făcut echipă cu George Precup, directorul general al E.ON Asist Complet, care le-a mulţumit micilor fotbalişti: „Sunteţi nişte copii deosebiţi care au făcut din Cupa E.ON Kinder un reper important în fotbalul pentru juniori. Pentru că aţi reuşit să ne oferiţi atât de multă energie, vreau să vă mulţumesc, în numele E.ON, pentru asta”.

În seria a doua, clasamentul Cupei E.ON Kinder 2019 arată astfel:

CATEGORIA 2008

GOLGHETER – Andrei Ciortea, Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 1 – Luceafărul 2010 Cluj -Napoca

LOCUL 2 – Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 3 – Juniorul Braşov

 

CATEGORIA 2010

GOLGHETER –- Ştefan Miszti, Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 1 – Real Junior Vaslui

LOCUL 2 – Academia U Luceafărul Cluj