Președintele CJ Vaslui, testat pentru COVID-19, după ce s-a întâlnit cu Părintele Episcop Ignatie al Hușilor

După ce ieri Episcopia Huşilor a adus la cunoştinţa opiniei publice că Părintele Episcop Ignatie, în urma efectuării unui test pentru depistarea virusului SARS CoV 2, a fost declarat pozitiv, astăzi a efectuat testul președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, care  participat la începutul săptămânii la sfințirea casei praznicale de la Biserica din Bârzești, unde a fost prezent și PS Ignatie. 

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a testat pentru Covid-19, iar rezultatul este negativ. Acesta a participat la începutul săptămânii la sfințirea casei praznicale de la Biserica din Bârzești, unde a fost prezent și PS Ignatie, Episcopul Hușilor, depistat pozitiv după eveniment. Dumitru Buzatu a precizat că zilnic face teste rapide, ca măsură de precauție, ținând cont că în această perioadă se află în campanie electorală și are întâlniri cu vasluienii.

Preasfinţia Sa a luat măsura izolării încă de la primele simptome, înainte de primirea rezultatelor testului, iar după confirmare a mers pentru a se  interna la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad.