Premiul I pentru Briana Elena Corlăţan, la ”Iaşi Junior Fest”

În perioada 7-9 octombrie, a avut loc la Iaşi , în incinta Atrium Palas cea de-a două ediţie a festivalului de muzică şi dans “Iaşi Junior Fest”, adresat tinerilor şi copiilor talentaţi, atât din ţară cât şi din străinătate, participanţii find acompaniaţi de orchestra profesionistă Iaşi Classical Orchestra.

La start s-au înscris numeroşi participanţi din România (Bacău, Botoşani, Brăila, Iaşi, Râmnicu Sărat, Vaslui) dar şi din străinătate: Republica Moldova, Bulgaria, Belarus, Ucraina.

Vasluiul a fost reprezentat de Briana Elena Corlăţan, elevă a cercului de muzică uşoară de la Palatul Copiilor Vaslui, coordonat de prof. Alin Bulboacă.

După o concurenţă foarte ridicată, Briana a reuşit să impresioneze membrii juriului cu piesa “Ţara mea”, fiind felicitată de aceştia imediat după evoluţia ei pe scenă.

Premierea de duminică a fost  aşteptată cu sufletul la gură de numeroşii participanţi. A fost acordat un singur Trofeu, căte un singur loc I, II, III şi o menţiune, Briana reuşind să câştige premiul I.

“Este un premiu foarte important, atât pentru Briana cât şi pentru mine, ţinând cont de numărul mare de participanţi foarte bine pregătiţi. Premiera acestui Festival  a constant în faptul că participanţii au fost acompaniaţi de o orchestra profesionistă, deci nu au mai cântat pe negative. O felicit pentru acest important premiu şi îi doresc mult succes mai departe”, a spus prof. Alin Bulboacă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.