Prefectul Daniel Olteanu: “Felicitări tuturor cȃștigătorilor acestui scrutin electoral”

Doresc să le adresez, ȋn primul rȃnd, felicitări tuturor cȃștigătorilor acestui scrutin electoral, și să ȋmi exprim speranţa că, ȋn funcţie de rezultatele punctuale obţinute la nivelul judeţului Vaslui, vom asista cu toţii la construcţia sau consolidarea unui sistem de administraţie eficient, responsabil și transparent, orientat ȋn folosul real al cetăţeanului.

Consider că orice vot de ȋncredere primit de la alegători obligă la un angajament ferm, astfel că le doresc tuturor ȋnvingătorilor succes ȋn a lucra, cu prioritate, la dezvoltarea comunităţii, centrȃnd ȋntreaga activitate administrativă pe raţional și mai puţin pe emoţional, pentru a crea premise certe de depășire a blocajelor și decalajelor pe care judeţul nostru le-a acumulat ȋn ultimii ani.

În același timp, vreau să cred că toţi cei ȋnvinși vor ȋnvăţa din aceste alegeri că electoratul este singurul care dă unitatea de măsură a faptelor, comportamentului și atitudinii manifestate continuu, și nu doar pe timpul campaniei electorale.

De asemenea, doresc să le mulţumesc tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne pentru comunicarea și colaborarea de excepţie, dovedite pe tot parcursul perioadei de pregătire și de desfășurare propriu-zisă a scrutinului.

Aceleași mulţumiri se ȋndreaptă și spre colegii de la Instituţia Prefectului – Judeţul Vaslui, care au dat dovadă de o deosebită atenţie și răbdare, pentru ca organizarea acestor alegeri să fie exemplară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.