Porți deschise la subunitățile de pompieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

În contextul Zilei Mondiale a Educației , Inspectoratul pentru Situații de Situații de Urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui organizează o serie de activități destinate tinerilor care doresc să se familiarizeze cu specificul Armei care ne reprezintă.

În data de 5 octombrie, subunitățile de pompieri din Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești, cât și la punctele de lucru din Vaslui – Casa Armatei, Murgeni și Ivănești își vor deschide porțile pentru toți cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator, să cunoască aspecte importante legate de activitățile, rolul și principalele atribuții ale structurilor de intervenție.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să vizualizeze tehnica utilizată de pompierii salvatori în misiunile operative și, să cunoască măsurile și modul de comportare pe care trebuie să le adopte în cazul producerii diverselor situații de urgență. Tânăra generație este așteptată în intervalul orar 10.00 – 14.00 să se familiarizeze cu specificul Armei care ne reprezintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.