Peste 250 de copii şi profesori, premiaţi de Primăria Vaslui

Joi, 12 decembrie, în foaierul  Primăriei Vaslui a avut loc vernisajul expoziției de artă plastică „Magia iernii”, organizată de instituţia gazdă în parteneriat cu unităţile de învăţământ preşcolar, gimnazial şi liceal din municipiu.  Cu acest prilej au fost premiaţi peste 250 de profesori și mici artiști.

Seria acţiunilor dedicate sărbătorilor de iarnă a debutat ieri la Primăria Vaslui, cu vernisarea unei expoziţii realizate în urma unui concurs de desene la care au fost invitate unităţile de învăţământ din municipiu.  Prezenţa a  fost numeroasă, lucrările extraordinare, astfel încât incinta de la intrarea instituţiei s-a transformat într-o veritabilă galerie, animată de oameni de zăpadă, case acoperite de omăt, personaje de poveste.

În acest cadru, primarul Vasile Pavăl le-a mulţumit tuturor pentru participare,  i-a felicitat atât pe copiii cât şi pe profesori şi i-a invitat să  fie prezenţi şi în centrul oraşului, în Ajunul Crăciunului, acolo unde va veni Moşul. Micilor artişti, dar şi profesorilor coordonatori le-au fost oferite diplome şi cadouri.

Atmosfera a fost întregită de trei interprete din Grupului vocal folcloric „Floarea Dorului” , coordonat de prof. Adrian Gheorghe.