Pentru copiii de la CSEI Negreşti, Moş Crăciun e poliţist

Polițiștii vasluieni au împărţit, ca în fiecare an, cadouri copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Negrești.

 

Obiceiul poliţiştilor vasluieni de a oferi cadouri copiilor instituţionalizaţi, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a continuat și anul acesta. Acest centru se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui încă din anul 1990, copiii fiind vizitați în perioada marilor sărbători religioase.

Astfel, nici acest sfârșit de an nu a constituit o excepție, cei peste 150 de copii ai Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, care au adus cu ei laptopuri, imprimante, dulciuri, mingi, precum și alte materiale pentru petrecerea cu voie bună a timpului liber.

Cadourile au fost oferite copiilor de către adjunctul şefului inspectoratului, domnul comisar şef de poliţie Maximiuc Petru, în numele tuturor poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Aceştia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din magia Crăciunului.

Şi copiii au dorit să-i răsplătească pe poliţişti, prezentându-le, împreună cu  profesorii lor, un frumos şi emoţionant program artistic. În sala de spectacole a centrului s-au auzit urături, colinde, poezii specifice sărbătorilor de iarnă dar și numere de magie, demonstrații de arte marțiale sau reprezentații specifice Anului Nou.