Un bătrân a fost la un pas să ardă în mașină, după ce un “mecanic” i-a schimbat un injector

Un bătrân  în vârstă de 70 de ani a fost la un pas să îți piardă astăzi viață, după ce automobilul său, un Peugeot 206, a luat foc în mers. Șoferul ne-a declarat că tocmai se întorcea de la mecanic, unde schimbase un injector. 
Un necaz nu vine niciodată singur….Cu un picior amputat, operat la inimă, o pensie de nimic, bătrânul se întorcea de la mecanic, unde schimbase un injector. În dreptul localității Șapte Case, mașina a început să scoată un fum gros, urmat de un incendiu puternic. În doar câteva minute, mașina s-a făcut scrum. Din fericire, a scăpat cu viață, fiind scos la timp de câțiva șoferi care au sărit imediat în ajutor.

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers pe DN24, în localitatea Șapte Case.
La sosirea echipajului de intervenție, conducătorul autoturismului (bărbat în vârstă 70 ani) se autoevacuase, incendiul manifestându-se prin ardere generalizată.
În câteva minute, incendiul a fost lichidat. Autoturismul a fost distrus în proporție de aproximativ 85-90%.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o scurgere de combustibil de la motor.” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt ISU Vaslui.