Pe 7 aprilie, Bursa locurilor de muncă la Vaslui

În  data  de  07 aprilie 2017,  începând  cu  ora  0900, Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei  de Muncă (AJOFM) Vaslui va  organiza Bursa generală a locurilor de muncă  din acest  an.

Bursa  generala  a  locurilor  de  muncă  de vineri, 07 aprilie 2017, este  o  manifestare  ce  se înscrie în tradiţia activităţilor implementate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă  şi  reprezintă  un  prilej  de  promovare  a  ofertei  de  locuri  de  muncă,  o  posibilitate concretă  de  a  realiza  o  interacţiune  directă  cu  persoanele  aflate  în  căutarea  unui  loc  de muncă şi selectarea persoanelor care corespund cerinţelor angajatorilor.

Persoanele  aflate  în  căutarea  unui  loc  de  muncă  participante,  bine  orientate,  au posibilitatea atât să contacteze  direct angajatorii, cât şi să identifice mai multe variante de angajare.

AJOFM  Vaslui  vine  în  sprijinul  persoanelor în  căutarea  unui  loc  de muncă,   prin   acordarea   serviciilor   de   mediere,   informare   şi   consiliere   profesională, programe  de formare  profesională,  completarea veniturilor salariale,  stimularea  mobilităţii forţei  de  muncă  a persoanelor,  aflate în perioada  în care beneficiază de indemnizaţie de şomaj.

“Pe aceasta cale informam agenţii economici că participarea la bursa este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante din judeţul Vaslui.

Agenţii economici interesaţi să participe la bursa, sunt aşteptaţi să ne contacteze din timp, trimiţându-ne oferte de locuri de muncă vacante la numărul de fax: 0235/317.717 sau pe adresa de e-mail: ajofm@vs.anofm.ro, în care să specifice opţiunea participării la bursa, numărul de locuri de muncă de care dispun cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.  Data  limita  pentru  depunerea  ofertelor  de  locuri  de  muncă  este 06.04.2017”, se arată într-un comunicat de presă, emis de AJOFM Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.