Printează acest articol Printează acest articol

Patru elevi ai Şcolii „Vasile Alecsandri” Vaslui, calificaţi la olimpiadele naţionale

La această dată, Şcoala „Vasile Alecsandri” Vaslui, se mândreşte cu patru elevi calificaţi la olimpiadele naţionale: Elena Paula Dobândă, clasa a VII-a, la Limba franceză, Macarov Daniel, clasa a VII-a,  Costel Enea, clasa a VII-a şi Blăniță Alexandru, clasa a VIII-a, la Olimpiada de Muzică Instrumentală.
„Elena Paula Dobândă, din clasa a VII-a A, este unul dintre elevii deosebiți ai Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”, este ambițioasă, muncitoare și de o rară modestie. Are rezultate excelente la toate materiile de studiu, iar faptul că este calificată la faza națională a Olimpiadei de Limba franceză este o încununare a eforturilor și muncii ei. Ca profesor îndrumător, eu îi mulțumesc pentru faptul ca a ales să participe la Olimpiada de Limba franceză”, a spus profesorul coordonator, Lupu Oana Călina.
La faza naţională a Olimpiadei de Muzică Instrumentală s-au calificat trei elevi ai şcolii „Vasile Alecsandri” Vaslui, în condiţiile în care au participat sase elevi ai scolii  la faza interjudeţeană/regională. Dintre aceştia, cinci au luat premiul întâi, iar dintre aceşti cinci, trei merg la Olimpiada Naţionala. Cei trei sunt: Macarov Daniel, clasa a VII-a, trompetă, prof.  Talmaciu Romeo; Costel Enea, clasa a VII-a, clarinet, prof. Căuneac Iftimie si Blăniță Alexandru, clasa a VIII-a, tubă, prof. Talmaciu Romeo. Pentru toţi cei trei copii, corepetitor este prof .Șnaider Ana Maria.

„Clasele cu program integrat de Muzică Instrumentală ale Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” Vaslui se dovedesc a fi un success, pornit de la o idee bună, preluată și însușită de un colectiv de cadre didactice deosebite. Rezultatul excepțional din acest an școlar nu pot spune că este o surpriză, pentru că nu este singurul an când avem elevi calificați la faza națională a Olimpiadei, dar pot afirma că este o bucurie care ne-a depășit așteptările chiar și celor mai optimiști dintre noi. Cei trei elevi calificați sunt fără îndoială talentați, pasionați și ambițioși, zecile de ore de studiu arătându-și acum eficiența. Ne dorim ca această confirmare să fie recunoscută ca binemeritată și, desigur, să ne menținem un standard ridicat, așa cum singuri ne-am propus”, a  spus profesor Baban Dorina, directorul Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” Vaslui.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.