Patru elevi ai Şcolii “Vasile Alecsandri” Vaslui, calificaţi la olimpiadele naţionale

La această dată, Şcoala “Vasile Alecsandri” Vaslui, se mândreşte cu patru elevi calificaţi la olimpiadele naţionale: Elena Paula Dobândă, clasa a VII-a, la Limba franceză, Macarov Daniel, clasa a VII-a,  Costel Enea, clasa a VII-a şi Blăniță Alexandru, clasa a VIII-a, la Olimpiada de Muzică Instrumentală.
“Elena Paula Dobândă, din clasa a VII-a A, este unul dintre elevii deosebiți ai Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”, este ambițioasă, muncitoare și de o rară modestie. Are rezultate excelente la toate materiile de studiu, iar faptul că este calificată la faza națională a Olimpiadei de Limba franceză este o încununare a eforturilor și muncii ei. Ca profesor îndrumător, eu îi mulțumesc pentru faptul ca a ales să participe la Olimpiada de Limba franceză”, a spus profesorul coordonator, Lupu Oana Călina.
La faza naţională a Olimpiadei de Muzică Instrumentală s-au calificat trei elevi ai şcolii “Vasile Alecsandri” Vaslui, în condiţiile în care au participat sase elevi ai scolii  la faza interjudeţeană/regională. Dintre aceştia, cinci au luat premiul întâi, iar dintre aceşti cinci, trei merg la Olimpiada Naţionala. Cei trei sunt: Macarov Daniel, clasa a VII-a, trompetă, prof.  Talmaciu Romeo; Costel Enea, clasa a VII-a, clarinet, prof. Căuneac Iftimie si Blăniță Alexandru, clasa a VIII-a, tubă, prof. Talmaciu Romeo. Pentru toţi cei trei copii, corepetitor este prof .Șnaider Ana Maria.

“Clasele cu program integrat de Muzică Instrumentală ale Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” Vaslui se dovedesc a fi un success, pornit de la o idee bună, preluată și însușită de un colectiv de cadre didactice deosebite. Rezultatul excepțional din acest an școlar nu pot spune că este o surpriză, pentru că nu este singurul an când avem elevi calificați la faza națională a Olimpiadei, dar pot afirma că este o bucurie care ne-a depășit așteptările chiar și celor mai optimiști dintre noi. Cei trei elevi calificați sunt fără îndoială talentați, pasionați și ambițioși, zecile de ore de studiu arătându-și acum eficiența. Ne dorim ca această confirmare să fie recunoscută ca binemeritată și, desigur, să ne menținem un standard ridicat, așa cum singuri ne-am propus”, a  spus profesor Baban Dorina, directorul Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” Vaslui.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.