Patru bărbați din Unţeşti, comuna Bogdăneşti, cercetați penal pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca au reuşit să identifice patru bărbaţi, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat şi urmează să fie înapoiat persoanei vătămate.   

La data de  04 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bogdăneşti au fost sesizaţi de către o femeie de 64 de ani, din comuna Bogdăneşti cu  privire la  faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuinţă. Deplasându-se la faţa locului, poliţişti din cadrul Secţiei 7 de Poliţie Rurală  Banca, împreună cu tehnicieni criminalişti, au stabilit următoarele:

În noaptea de 03/04 februarie, persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate, de unde au sustras 27 bucăţi lemn de esenţă stejar, fiecare având lungimea de 4 metri. De asemenea, acestea au pătruns prin efracţie în locuinţă, reuşind să sustragă un computer, un DVD cu 2 boxe audio, un televizor şi mai multe obiecte de uz casnic. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 5.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat pe:  M. Bebe, de 40 de ani, F. Raul, de 20 de ani, H. Marius, de 21 de ani şi G. Nelu, de 50 de ani, toţi din localitatea Unţeşti, comuna Bogdăneşti. De asemenea, poliţiştii au recuperate bunurile sustrase, urmând să le înapoieze persoanei vătămate. Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.