Paradă la deschiderea oficială a Zilelor Vasluiului (foto)

Duminică, 13 august, în fața Primăriei Vaslui, Vasile Pavăl, primarul orașului, a declarat, oficial, dechise Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui, invitând locuitorii orașului să se bucure de trei zile de sărbătoare, în care activitățile culturale se vor împleti cu cele sportive sau distractive.

A urmat o o paradă a personajelor de poveste pe traseul deja tradiţional pentru parada de deschidere: str. Spiru Haret –str. M.Kogălniceanu – Parcul Copou.

Actori, personaje de poveste, animatori stradali, acrobați pe catalige, statui vivante, majorete, grupuri sportive, dar şi reprezentanţii Consiliului Local şi cei ai Primăriei Vaslui, în frunte cu primarul Vasile Pavăl, au transformat strada într-o scenă viu colorată, admirată de trecătorii care au privit încântaţi defilarea care a deschis seria manifestărilor dedicate Zilelor Vasluiului, un amestec de distracţie, cultură, istorie şi buna-dispoziţie, aşteptat cu nerăbdare de locuitorii oraşului.

De la paradă nu au lipsit nici alte oficialități: Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, prefectul Eduard Popica, senatorii Doina Silistru și Gabi Crețu, deputatul Irinel Stativă.

În Parcul Copou, copii şi adulţi au râs şi au aplaudat actorii trupei PUPPETS ART TIME a Universităţii Naţionale de Artă “George Enescu” Iaşi, dar şi pe artiştii Palatului Copiilor « Constantin Didilescu » Vaslui, care au cântat şi dansat pe scena din parc, au luat parte la demonstraţiile oferite de sportivi şi nu au ratat ocazia de a face poze alături de personajele spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.